2021-05-19 14:59:42• hírek • Bede Emőke

Elfogták a férfit, aki 400 lej értékű zsákmánnyal távozott egy tasnádi ház udvaráról

Május 17-én egy tasnádi nő arról értesítette a rendőrséget, hogy ismeretlen tettesek több értéket is elvittek a háza udvaráról.

Az ügyben lefolytatott nyomozás eredményeképp kedden azonosították a tettest egy 46 éves, helybeli férfi személyében. Mint kiderült, az elkövető még május 14-én kihasználta, hogy a tulajdonos nem tartózkodik otthon, majd az udvarról kb. 400 lej értékben szedegetett össze különféle javakat. A rendőrség az ellopott holmiknak sajnos már csak a 90 százalékát találta meg a férfinél, aki ellen minősített lopás címszóval kezdeményeztek büntetőeljárást.


Közlekedési baleset Madarászon

Kedd reggel, 6 óra 46 perckor arról értesítették az erdődi rendőröket, hogy közlekedési baleset történt Nagymadarász területén. A karambolban érintett egyik autót egy 43 éves, szatmári férfi vezette, a másikat pedig egy 19 éves, alizmajori (Aliza) fiatalember. A rendőrség a baleset okaira közleményében nem tért ki, azt viszont tudni lehet, hogy a második autóban utazó, szintén 19 éves utas súlyos sérüléseket szenvedett, így őt kórházba szállították.


A sofőröket alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, de mint kiderült, egyikük sem fogyasztott szeszesitalt indulás előtt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak vizsgálatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: